Over mij

Hallo,

ik ben Trudy, mama van 2 dochters en trotse inwoner van Boekhoute!

Tot begin dit jaar werkte ik als financieel manager bij een maatwerkbedrijf (vroeger gekend als beschutte werkplaats) in Gent. Daar kon ik mijn passie voor cijfertjes combineren met mijn sociale ingesteldheid. Toen ik begin februari mijn job verloor, was het tijd voor iets anders. Ik heb altijd willen ondernemen, iets doen tussen de mensen. Maar het was precies nooit het juiste moment.

Enkele weken later kwam het pand van het vroegere kledingwinkeltje Van Staveren- New Look op Boekhoute-dorp te huur en plots was daar de kans en het ‘zotte idee’ om een winkel te openen! Wat ik precies zou verkopen, stond echter nog niet volledig vast.

Dus lanceerde ik een Facebook- enquĂȘte. De resultaten toonden dat er een grote vraag was naar brood en patisserie. Zelf had ik de wens om iets met geschenkartikelen te doen. Ook wou ik met lokale producenten werken. Dus heb ik beide gecombineerd.

Je kan bij ’t Geluksmomentje terecht voor brood, patisserie, schepsnoep en al het lekkers en leuks dat in groot-Assenede en net daarbuiten artisanaal geproduceerd wordt!